FAQ

Hvorfor er fellesområdene på Holmsbu Spa Hotell avstengt?

Svar: I januar 2019 gikk hotellet konkurs. Leiligheter og hytter er selveierenheter som hotellet leide av eierne av leiligheter, sjøboder og villaer. DNB er største kreditor i konkursen og har pant i fellesområdene.

 

Er badeanlegg, resepsjon, spa, restaurant og trengingsrom tilgjengelig?

Svar: Nei alle slike områder er avstengt. Anlegget kan derfor ikke sammenlignes med hvordan det var da det var hotelldrift, men boenhetene er de samme som før og mens man venter på hva fremtiden bringer er  det nå mulig å booke et mye  rimelig opphold enn da det var hotell.

 

Finnes det restauranter i nærheten?

Svar; Dersom du ikke vil lage maten selv kan du gå eller kjøre inn til Holmsbu sentrum som ligger en hyggelig 2 kilometers tur fra anlegget. Tilbudet av åpne steder avhenger av sesong, men sjekk ut dette under fanen «spise og drikke» på forsiden.

 

Er området bemannet?

Svar: Området er ikke bemannet og et opphold blir derfor på linje med annen hytte og leilighetsutleie.

 

Hva trenger vi å ha med, og hva er i boligen?

Svar: Boliger leiet hos Holmsbu Booking har sengetøy og hådklær. Ut over dette må du påregne å ha med alt du trenger til oppholdet dersom det ikke i annonsen står spesifisert hva boenheten har av ekstrautstyr.

 

Er det TV og nett-tilgang?

Svar: Enhetene har TV men bare noen har nett tilgang. Dette må sjekkes spesifikt i annonsen på den enheten du booker.

 

Er det lov å ha med kjæledyr?

Svar: Det er litt ulikt fra enhet til enhet og må sjekkes ut gjennom å lese teksten i annonsen for ønsket enhet.

 

Kan vi spare penger på å vaske ut selv?

Svar: Det er dessverre ikke mulig. For å sikre at neste gjest får et kvalitetssikret opphold må vi sørge for at enhetene blir vasket av personell som kjenner til de kvalitetskrav vi setter.

 

Kan vi utsette avreise og betale ekstra for det?.

Det er mulig såfremt neste gjestedøgn ikke allerede er booket. Ta eventuelt kontakt på SMS 93049910 med forespørsel Et ekstra døgn koster det et døgn koster, mens utsjekk frem til 22.00 på utsjekkdag koster 50% av døgnpris.